Vereniging in beeld

Niet iedereen begrijpt wat het betekent om in armoede te leven. Daarom geeft 't Kringske in Izegem mensen in armoede een stem.

Lees meer over onze verenigingen
Vereniging in beeld

Doe een gift

Met de
steun van

Logo Vlaanderen Logo Koning Boudewijnstichting Logo CERA Logo ESF
 

Actie

Onze verkiezingscampagne: #stemmentegenarmoede


De komende weken laten wij onze #stemmentegenarmoede aan het woord in aanloop naar de verkiezingen van 26 mei. Mensen in armoede schuiven waardige inkomens en betaalbaar wonen naar voor als absolute topprioriteiten. Willen de volgende Vlaamse en federale regering armoede terugdringen, zullen ze daar het grote verschil moeten maken. Monique, Rita, Yves, Cindy en Tessa zeggen de komende weken waar het op staat. Met een sprekende kijk op armoedebestrijding die hun individuele verhaal overstijgt.

Bekijk hier onze voorstellen rond betaalbaar wonen.

Bekijk hier onze voorstellen rond inkomen.

Alle info vindt u hier.
Lees meer over onze acties

Global Compact on Migration toont de weg naar een humaan en rechtvaardig migratiebeleid

23/11/2018
Het Netwerk tegen Armoede steunt, samen met tal van andere sociale bewegingen, de ondertekening van het Global Compact on Migration. Dat is in het belang van al wie in een kwetsbare situatie moet overleven, hier en in het Zuiden. Helaas worden er valse argumenten op tafel gelegd in een poging het Compact onderuit te halen. Nochtans is het akkoord zeer evenwichtig en toont het de weg naar een humaan en rechtvaardig migratiebeleid, met belangrijke engagementen van herkomst- en aankomstlanden.

Lees het opiniestuk in De Morgen.

Teken de petitie.

Blijf op de
hoogte

Via onze nieuwsbrief

Indien u via e-mail op de hoogte wenst te blijven, kan u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Via Facebook

Via Twitter