Vereniging in beeld

Niet iedereen begrijpt wat het betekent om in armoede te leven. Daarom geeft 't Kringske in Izegem mensen in armoede een stem.

Lees meer over onze verenigingen
Vereniging in beeld

Doe een gift

Met de
steun van

Logo Vlaanderen Logo Koning Boudewijnstichting Logo CERA Logo ESF
 

Actie

Onze verkiezingscampagne: #stemmentegenarmoede


De komende weken laten wij onze #stemmentegenarmoede aan het woord in aanloop naar de verkiezingen van 26 mei. Mensen in armoede schuiven waardige inkomens en betaalbaar wonen naar voor als absolute topprioriteiten. Willen de volgende Vlaamse en federale regering armoede terugdringen, zullen ze daar het grote verschil moeten maken. Monique, Rita, Yves, Cindy en Tessa zeggen de komende weken waar het op staat. Met een sprekende kijk op armoedebestrijding die hun individuele verhaal overstijgt.

Bekijk hier onze voorstellen rond betaalbaar wonen.

Bekijk hier onze voorstellen rond inkomen.

Alle info vindt u hier.
Lees meer over onze acties

Nieuwe theatervoorstelling van Ons Centrum: Groei (28 april in Leopoldsburg)

27/3/2019
Ons Centrum pakt uit met een gloednieuwe theatervoorstelling: Groei! Deze voorstelling kadert in het 10-jarig bestaan van Ons Centrum. Het stuk gaat over persoonlijke belevingen van maatschappelijk kwetsbaren die een eigen weg gevonden hebben naar verbetering van hun leefsituatie. Wat heeft de spelers in die afgelopen jaren persoonlijk geraakt? Wat heeft hen zorgen gebaard en hoe zijn ze overeind gekrabbeld? Een voorstelling recht uit het hart en uit de leefwereld van maatschappelijk kwetsbaren.

Tickets kan je kopen via https://www.ccleopoldsburg.be/theater-solidariteitswerking-ons-centrum

Blijf op de
hoogte

Via onze nieuwsbrief

Indien u via e-mail op de hoogte wenst te blijven, kan u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Via Facebook

Via Twitter