Terug

Wie mensen wil helpen hun recht op vakantie waar te maken, kan een subsidieaanvraag indienen voor de projectoproep van Iedereen Verdient Vakantie 2020. Projecten die inzetten op vernieuwende manieren om drempels weg te werken in de vakantieketen, of goede praktijkvoorbeelden overdragen, komen in aanmerking. Ook projecten rond eenzaamheid, isolement en verlies zijn welkom. Want zeker in uitdagende tijden staat het wegnemen van drempels cruciaal.

Er is een totaalbedrag van 1 miljoen euro beschikbaar. We steunen maximaal 50.000 euro per project en het subsidiepercentage bedraagt maximaal 75% van de totale betoelaagbare kosten. De totale projectkost (van in aanmerking komende kosten) van jouw aanvraag moet minimaal 5000 euro bedragen.

Alle projecten moeten gerealiseerd zijn tegen 31 december 2021. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot en met 11 juni 2020. Dat doe je zo:

Je dient een schriftelijke aanvraag in gericht aan Toerisme Vlaanderen, dienst Projectfinanciering (t.a.v Tamara Bollen), Grasmarkt 61, 1000 Brussel.

Én je dient een digitale aanvraag in (minstens het aanvraagformulier en het kosten- en financieringsplan, indien mogelijk ook andere bijlagen), gericht aan tamara.bollen@toerismevlaanderen.be.

Hier vind je de nodige informatie en formulieren voor het indienen van een project in 2020.

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.