22-11-2019

Zet je in als vrijwilliger tijdens De Warmste Week

Terug

De dagen worden korter en kouder. Dat betekent dat De Warmste Week in aantocht is. In heel Vlaanderen worden her en der acties gevoerd om de Goede Doelen te ondersteunen door extra geld in het laatje te brengen.

Dit jaar gaat De Warmste Week echter verder, en roepen we iedereen op om wat tijd te geven; voor en tijdens De Warmste Week en zo kennis te maken met het vrijwilligerswerk. De mogelijkheden zijn bijna oneindig en erg divers: je kan gaan voorlezen, weides winterklaar maken, zorg dragen voor mensen met een beperking, een sportactiviteit begeleiden,…. voor elk wat wils.

Het hele palet aan mogelijkheden vindt u op www.dewarmsteweek.be

In elke organisatie staat er iemand klaar om je te ontvangen: een peter of een meter, die vrijwilliger of medewerker die ervoor zorgt dat jij je meteen thuis voelt.

Niet aarzelen, maar doen, en laat zien dat de Vlaming een warm hart heeft die met plezier een deel van zijn schaarse tijd geeft om goed te doen.

Meer informatie vind je hier.

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.