U kunt ons op 4 manieren steunen

1. Doe een gift

U kunt een gift bestemmen voor het Netwerk tegen Armoede of een specifieke vereniging binnen het Netwerk tegen Armoede. Voor giften vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest.
Storten kan ook rechtstreeks op ons rekeningnummer:
BE86 8939 4407 0450.


Lees meer

2. In uw testament

U kunt het Netwerk tegen Armoede als goed doel opnemen in uw testament. Daarmee helpt u mensen in armoede in hun strijd tegen sociale uitsluiting.


Lees meer

3. Word vrijwilliger

Wil jij je inzetten in de strijd tegen armoede? Onze verenigingen zijn mogelijk op zoek naar vrijwilligers, met en zonder armoede-ervaring. Misschien steek je graag de handen uit de mouwen, help je graag mee bij een actie of heb je professionele kennis die je graag vrijwillig inzet in de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting? Neem contact op met
info@netwerktegenarmoede.be


Lees meer

4. Steun ons via Trooper

Sponsor het Netwerk tegen Armoede of een vereniging als goed doel via Trooper. Telkens u iets koopt via Trooper, gaat er een percentje naar de kas van het Netwerk tegen Armoede of uw favoriete vereniging. Bijna alle bekende en minder bekende shops staan erop staan. U betaalt geen eurocent extra voor deze dienst.


Lees meer

5. Contactgevens donateurs

Wilt u als donateur op de hoogte blijven van onze acties en activiteiten?
We houden u graag op de hoogte met onze nieuwsbrief, een persoonlijke uitnodiging of telefonisch.

Vul uw gegevens in via het formulier.


Lees meer

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.