Terug

Het coronavirus leidde tot vergaande en ingrijpende maatregelen die ook op de werking van Verenigingen Waar Armen het Woord Nemen een enorme impact hebben. Verschillende werkers stelden ons de vraag hoe ze in deze bijzondere omstandigheden hun rol als vereniging waar armen het woord nemen kunnen blijven opnemen. We bieden aan om hierover met ons en andere werkers uit verenigingen over uit te wisselen via een Digitale Intervisie op het platform Zoom: Welke impact heeft het coronavirus op jullie werking? Met welke moeilijkheden en uitdagingen worden jullie geconfronteerd? Hoe gaan jullie hier als werker en/of vereniging mee om? Hoe hou je er zelf de moed in?

Bij voldoende interesse en afhankelijk van jullie vragen en noden willen we nadien nog bijkomende intervisies organiseren rond specifieke thema's.

De eerste Zoom Intervisie gaat door op dinsdag 14 april van 13u30 tot 16u00. Schrijf je in via: forms.gle/NWLqWddgmkrCoiGF8
Je ontvangt voor de intervisie een link om aan het videogesprek deel te nemen.

We plannen deze eerste intervisie in de tweede week van de paasvakantie. Indien we horen dat velen, bv. door verlof, niet kunnen deelnemen, organiseren we een tweede (algemene) sessie na de paasvakantie. Laat maar weten wat jullie denken! En hou de moed er in!

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.