26-10-2022

Cera verdubbelt bijdrage partners voor De Warmste Week

Terug

Voor bijdragen van partners van Cera voor De Warmste Week doet Cera het bedrag maal twee. Vele vennoten wouden hun steentje kunnen bijdragen in deze moeilijke tijden om zo samen een dam op te werpen tegen kansarmoede. De opbrengst van het De Warmste Week-Fonds gaat integraal naar 270 projecten in Vlaanderen en Brussel die werken rond (kans)armoede. Daaronder zitten heel wat Cera-partners, waaronder het Netwerk tegen Armoede en haar verenigingen. Cera stelt een aantal partners voor in het kader van De Warmste Week.

Samen solidair. Nu meer dan ooit.

Heidi Degerickx en Cindy Van Geldorp doen in een video een warme oproep aan de vennoten van Cera om te storten voor De Warmste Week. Ze waren daarvoor te gast bij onze vereniging Chez Nous - Bij Ons in Brussel, dat een project indiende voor de financiering van een Pop-Up tijdens de renovatiewerken.

“Net nu de giften het hardst nodig zijn, blijven donaties massaal uit. Maar sommige mensen kunnen niet wachten. De actie van de Warmste Week komt dan ook als geroepen”, zegt Heidi.

Cindy: "Er gaat een heel grote schaamte gepaard met armoede. Mensen hebben in eerste instantie een gevoel van persoonlijk falen in hun leven. Terwijl we weten dat armoede een structureel probleem is, dat structureel moet aangepakt worden."

Heidi en Cindy doen een warme oproep aan de vennoten om te steunen

Samen dubbel zo sterk tegen kansarmoede

Bekijk de oproep van Cera

De Warmste Week 2022

Surf naar de website

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.