27-01-2022

Netwerk tegen Armoede zoekt een beleidsmedewerker Inkomen

Terug

Het Netwerk tegen Armoede zoekt een beleidsmedewerker Inkomen (80% of 100%). Als beleidsmedewerker voor het thema Inkomen lever je een directe bijdrage aan ons streven om iedereen een inkomen boven de armoedegrens te garanderen en dus het recht op een menswaardig bestaan. Je werkt vanuit een gedragenheid van mensen in armoede, de leden van het netwerk, het team en het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor netwerking, dossieropbouw, beleidswerk en vorming voor het domein inkomen, sociale bescherming en schulden. Je werkt nauw samen met andere collega’s van het Netwerk tegen Armoede.

Wil jij mee streven naar een menswaardig inkomen vanuit de kennis van mensen in armoede? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Bezorg jouw kandidatuur uiterlijk op 17 februari 2022 aan algemeen coördinator Heidi Degerickx via heidi.degerickx@netwerktegenarmoede.be.

Vacature voor beleidsmedewerker Inkomen

Bekijk de vacature

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.