04-05-2022

Samenwerken aan fundamentele veranderingen op lange termijn

Terug

Op 3/5/2022 kon het Netwerk tegen Armoede dankzij testament.be een aantal donateurs en goede contacten uitnodigen voor een gesprek en een bezoek aan de Floraliën in Gent. Algemeen coördinator Heidi Degerickx en Christine Castille waren aanwezig voor het Netwerk, samen met Sarah Bordon-Soens van ‘t Schoederkloptje uit Zarren (ook lid van serviceclub Rotaract).

Bondgenoten in de strijd tegen armoede

Het werd een supertoffe uitwisseling en hartverwarmend gesprek met mensen die mee nadachten over hoe we allen samen sterkere bondgenoten kunnen worden in de strijd tegen armoede. De aanwezigen waren mensen die ons reeds opnamen in hun testament, donateurs, serviceclubs die een duurzame relatie over meerdere jaren met ons willen uitbouwen, nieuwe mensen die ons recent ontdekten via Testament.be …

De boodschap die de deelnemers meegaven: Blijf gaan voor fundamentele veranderingen op lange termijn, met en vanuit mensen in armoede. We moeten de ganse samenleving duidelijk maken dat bestrijding van symptomen geen armoedebestrijding is, maar wel structureel werken. Dat duurt meerdere jaren om resultaten te boeken maar we halen ze wel én voor iedereen die in armoede leeft!

Wilt u ons ook steunen?

Steun ons

Neem het Netwerk tegen Armoede op als goed doel in uw testament

Lees meer

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.